v5.6.1.50004  
Прва страница Помош Мапа на локацијата  
 
македонска верзија
english version
  see archive
 
Најавување
Корисничко име
Лозинка
 Заборавена лозинка  
Договорните органи се одговорни за веродостојноста и точноста на внесените податоци на ЕСЈН!
Корисни линкови
Биро за јавни набавки
Државна комисија за жалби по јавни набавки
Tenders Electronic Daily
Тест
test 2
Мапа на локацијата
Електронскиот систем за јавни набавки (ЕСЈН) е едноставен веб-базиран систем за користење, кој овозможува спроведување на јавните набавки во електронска форма во Република Македонија. ЕСЈН овозможува електронско тргување помеѓу договорните органи (набавувачите) во Република Македонија и домашните и странски економски оператори (понудувачи). Со користење на ЕСЈН се елиминира работата со хартиени документи и се обезбедува зголемена ефикасност и економичност во спроведувањето на постапките за доделување на договор за јавни набавки.
Skip Navigation Links.
Collapse Договорен органДоговорен орган
Регистрирај се
Регистрирани договорни органи
Прирачник за користење
Collapse Економски операторЕкономски оператор
Регистрирај се
Прирачник за користење
Collapse ОгласиОгласи
Огласи
Прилози
Поништување на постапки
Други огласи
Известување за технички дијалог
Kонцесии за јавни работи и јавни услуги
Collapse ИзвестувањаИзвестувања
Претходно индикативно
Евиденција
Известувања за Конкурс за избор на идејно решение
Известување за склучен договор
Известување за реализиран договор
Collapse е - Набавкие - Набавки
Огласи за електронска постапка
Постапки во евалуација
е-Аукции
Најнови одлуки
Завршени постапки
Collapse Често поставувани прашањаЧесто поставувани прашања
Често поставувани прашања
Collapse Пријави проблем/Постави прашањеПријави проблем/Постави прашање
Пријави проблем/Постави прашање
Collapse Негативни референциНегативни референци
Негативни референци
Collapse Корисни линковиКорисни линкови
Биро за јавни набавки
Државна комисија за жалби
Tenders Electronic Daily
Овластени лица за е-гаранции
Овластени банкарски службеници за е-гаранции - Комерцијална Банка
Овластени банкарски службеници за е-гаранции - Охридска Банка